Stěhování a montáž nábytku


Bydlíte v pronájmu ve věžáku a to v 7 patře? Pokud ano, tak pro Vás stěhování nebude asi něco, co byste dělali rádi . Jestliže však kupujete nový byt a už od něho máte klíče, tak je dobré se přestěhovat co nejdříve. V takovém případě, je nejlepší možná volba hodit veškeré věci z balkónu a doufat, že dole někoho nezabijí. Ovšem tato metoda by nejspíše neprošla, a tak je mnohem lepší se obrátit na společnost, která za Vás udělá kompletní stěhování.

stěhování bytů

Firma, která provádí stěhování bytů Praha Odnesto.cz, Vám přestěhuje všechny stávající věci z původního bytu do nového. Tato společnost samozřejmě zařídí i dopravu a nemusíte tak mít žádné problémy ohledně shánění automobilu. Jestliže u teď víte, že některé věci zkrátka nepronesete dveřmi, tak nezoufejte. Firma dělá i montáž a demontáž nábytku a není tak pro ně problém věci rozebrat na místě a na novém místě opět složit. Na jejich internetových stránkách se můžete podívat na všechny služby, které provádí, a to včetně jejich podrobného ceníku. Také zde najdete spoustu kladných poznatků od zákazníků, kteří již stěhovacích služeb využili. Pokud, se Vám jejich služby zalíbí, tak stačí vyplnit jednoduchý formulář na jejich stránkách.

stěhování bytů

Kontaktní formulář není však žádný problém. Jednoduše do něho vyplníte údaje, jako na každý jiný s výjimkou toho, že uvedete, v jakém patře se nachází věci, které budou stěhovat. Také vyplníte patro a místo, kam chcete věci stěhovat a také to, zda v jedné, či druhé bytovce výtah. Ten by usnadnil společnosti mnoho práce. Samozřejmostí je, že do formuláře uvedete i telefonní číslo a email. Poté Vás firma bude kontaktovat telefonicky, či přes email. Vždy však záleží, jakou formou chcete, aby se Vám firma na stěhování ozvala.

Pokud tedy bydlíte v 7 patře v bytě a nechcete se tahat s věcmi, tak si domluvte tuto stěhovací firmu. Ušetříte čas i nervy při stěhováni.

Doporučené články