Nový mobil

Vždycky jsem chtěla mít ten nejnovější mobil, který byl. A tohle není vůbec nic zvláštního, protože každé dítě na základní škole vždycky chtělo ten nejlepší mobilní telefon. Jenomže nejhorší bylo na tomto, že mí rodiče neměli opravdu tolik peněz, aby mi dopřáli nový mobil. Ano, stále mi to zůstalo i nyní, že chci mít stále nejlepší mobil. Ale už je to trochu jiné. Stále toužím po nějakých novinkách, ale je logické, že si všechno dovolit nemůžu, protože všechno je na mě drahé. A dnešní doba tomu absolutně nepřeje, aby si člověk přeci dopřál něco kvalitního nebo pěkného anebo nějakou novinku.

Mobil je už klasika.

Taky jsem si řekla, že se musím v něčem uskromnit, takže nakupuji už pouze zboží, které je v akci. To včetně mobilu. A na základní škole musím říct, že mobily byly opravdu hodně drahé. Dnes bych jistě ten samý drahý mobil koupila za pár stovek. Zatímco tehdy před nějakými patnácti lety byl mobil tak drahý, že by za něj rodiče dali snad asi půlku výplaty.

Každý chce novinku.

Jenomže, aby mi rodiče udělali radost, tak mi vždycky mobil koupili. A jako dítě na základní škole jsem měla celkem dva mobilní telefony. A nejvíce šťastná jsem byla, když jsem telefon, který měl foťák. Protože jsem stejně nikdy neměla ani moc kreditu. Anebo jsem neměla vůbec žádný kredit, takže jsem byla opravdu moc ráda, že jsem alespoň mohla mobilním telefonem fotit. Mám tolik fotek, že bych to ani nespočítala. A jsem naprosto ráda, že mí rodiče mi vždycky z toho mobilu vytáhli fotky, aby mi je potom mohly vyvolat. Alespoň mám tolik vzpomínek díky mobilnímu telefonu, že jsem za to ráda. A pokud i vy toužíte po nějakém novém mobilním telefonu, tak se prvně ujistěte, že to opravdu potřebujete. Někdy je to pouze jenom z rozmaru, takže by se vám pak ani nový mobilní telefon vůbec nehodil nebo ho ani vůbec nepotřebujete. A to je potom škoda peněz.

Doporučené články