Dopřejte si svatbu naruby s párty stanem

Znáte film „Jen ho nechte, ať se bojí“ s Luďkem Sobotou a Helenou Vondráčkovou z roku 1977? Je to velmi povedený kousek, který patří ke klenotům naší kinematografie. Objeví se v něm slogan „svatba naruby“ a svatební motiv se v podstatě táhne celým filmem. Jak uspořádat takovou oslavu, není nic obtížného, tímto jen chceme říci, že svatebním obřadem samotný slavnostní akt nemusí končit a naopak může gradovat na zahradě, v prostředí vám důvěrně známém, například u vašich známých, kteří vlastní rekreační objekt, anebo na pronajatém prostoru s krásným výhledem do okolní krajiny.

oslava na zahradě

Svatbu naruby si můžeme vyložit třeba tak, že sotva skončí obřad na městské radnici, svléknete slavnostní šat, převléknete se do příjemnějšího civilu a s pozvanými hosty se přesunete tam, kde se vám to líbí. Budete tu mít již vztyčený obří párty stan, kam se vejdou stoly s občerstvením, chráněné před sluncem, deštěm i větrem, a před nimi bude k dispozici volné prostranství pro zábavné činnosti, například badminton, minigolf, stolní tenis, koupel v zahradním bazénu nebo vířivce, volejbal atd.

svatební hostina

Pronájem párty stanů v Brně těží ze zájmu klientů, kteří si dobře uvědomují, že je možné uspořádat jakoukoli oslavu pod širým nebem v příjemném prostředí. Jde totiž o to, že ne každému vyhovují uzavřené salónky v kavárnách či restauracích, v městském prostředí, kde je hluk, chaos a smog. Oslava v přírodě získá úplně jiný rámec už jen tím, že se odehraje v prostředí plném energie z okolní přírody, a právě tam lidé zažívají lepší niterné pocity.

Další výhodou tohoto řešení je celkově větší prostor a menší pravděpodobnost, že poškodíte nějaký vnitřní inventář. Na párty stanech se toho mnoho poškodit nedá, a cílený násilný vandalismus tu v podstatě nepřipadá v úvahu vzhledem k uzavřené společnosti, kde se lidé dobře znají.

Doporučené články